Ik zou het leuk vinden als jullie een persoonlijk berichtje achter laten!

Gastenboek
Bezig met versturen
Thérèse van Amerongen zegt:
Datum: 17/04/2018

Hoi Lara, Bij deze wil ik je laten weten dat ik jou personal training geweldig vind. Je doet het echt super leuk en het is iedere keer weer verassend anders. Voel me een stuk fitter en ben inmiddels 5 kg afgevallen. Ga zo door!
Sportieve groet, Therese
Natasja de Feij zegt:
Datum: 14/04/2018

Ben vorige jaar mei met me vriendin begonnen met pt lessen bij Lara!
Ik ben nog nooit van de sport geweest maar deze lessen ben ik steeds leuker gaan vinden! Nu hebben we ook hele leuke groepen zowel dinsdag als vrijdag! Dus zeer zeker een aanrader om bij Lara te gaan beginnen!
Margreet zegt:
Datum: 06/12/2017

Ben half augustus begonnen met personal training bij Lara. Ze stimuleert mij enorm bij het bereiken van mijn doelstellingen, fitter worden en afvallen. Erg tevreden met de lessen en het resultaat. Lara bereidt altijd super goed de lessen voor en er is veel afwisseling in oefeningen wat het erg leuk houdt. Ook is ze gelukkig erg flexibel met de tijden, een keer in overleg verzetten is nog nooit een probleem geweest. Doe het met enorm veel plezier, voor mij is Lara een kanjer!
Purdey zegt:
Datum: 28/10/2017

Lara begeleidt me al een tijdje als Personal Trainer. Ik moet zeggen dat ik eerst niet zeker wist of dit wel iets voor mij was. Maar nu ben ik zo blij dat ik eraan ben begonnen. Lara weet het elke week weer gevarieerd en leuk te brengen.
Ik voel mezelf elke week ook sterker en leniger worden. Mijn balans is verbeterd en ik sta steviger in mijn schoenen :). Ik zou het zeker iedereen aanraden..maar zeker om bij Lara te trainen. Ze heeft geduld en kan goed motiveren. Het is elke week leuk terwijl je een workout ondergaat waarbij alle spieren gebruikt worden. Ik ga er dan ook wekelijks met plezier naartoe. Bedankt Lara!

Mijn kinderen volgen alle 3 tennisles bij Lara en al moet ik hiervoor iets verder rijden, ze zouden de lessen van niemand anders willen hebben! Thanks Lara!
Anoniem zegt:
Datum: 28/10/2017

Lara, Je enthousiasme en het perfect aanvoelen voor het verbeteren van een bepaalde slag, vind ik heel byzonder bij jou!!Hart dank
Anneke zegt:
Datum: 17/09/2017

Hallo juf,
Het zijn altijd leuke en gezellige lessen. Ook de meisjes genieten van de tennissport!
Marc den Hollander zegt:
Datum: 15/09/2017

Hoi Lara,

Wil je even laten weten dat ik met veel plezier je PT en tennislessen volg.
Vind het leuk hoe je de trainingen verzorgt en steeds weer varieert.
Door je passie en enthousiasme wordt ik steeds weer getriggerd om er een vervolg aan te geven.
Ga vooral zo door!!!
Hans Jungschlager zegt:
Datum: 13/09/2017

Zo de zomer lessen zitten er weer bijna op. Weer veel geleerd. Nu op naar de winter lessen. Niet alleen leerzaam maar ook gezellig.
Sandra notenboom zegt:
Datum: 09/05/2017

Een late reactie van mij, maar beter laat dan helemaal niet! ?! De meiden hebben het echt weer fantastisch gehad! Organiseren van een geslaagde middag/dag is op je buik geschreven! Altijd zo leuk!!! Tennisles gweldig! Isa vind het super en heeft het altijd over je als het over tennis gaat!! Ik kan het iedereen aanradsn om via jou tennisles te doen! Je bent geweldig! Zo enthousiast en altijd in voor een feestje! Zodra er een evenement te regelen is ga je ervoor! En hoe?! Overal is aan gedacht! Van groot en ook vooral heel klein! Vanaf 3 jaar kunnen de kleintjes al bij je komen ieder op hun eigen niveau/ wensen en sportieve bezigheden! Een woord TOP!!! Thanx! We zien graag een uitnodiging weer tegemoet en gaan echt weer een lesje plannen!?
Leanne en Adriaan zegt:
Datum: 22/04/2017

Je site ziet er weer top en verzorgd uit. Klasse Lara.?? Het afgelopen paasfeest was ook weer een groot succes zoals alle evenementen die jij organiseert. En wat hebben ook wij weer genoten.? Hoe heerlijk is het om te zien hoe jij de kinderen bezig houdt van groot tot klein. Met een enthousiasme en passie waar je zelf energie van krijgt. Ook de foto's zijn weer van een hoog niveau gemaakt door Marleen. Het is altijd een feest om je site te bezoeken!
Marleen zegt:
Datum: 10/04/2017

Luuk heeft al bijna 3 jaar tennisles van Lara en hij kan geen betere tennisjuf wensen, dat je nog lang les mag geven aan Luuk!
De activiteiten die je organiseert zijn altijd erg leuk, zoals het zomerkamp, pietenfeest Luuk vind het altijd een succes!!
De website ziet er weer verzorgd & top uit!!
Sandra zegt:
Datum: 13/12/2016

Super leuk altijd bij Lara! Onze dochter heeft het altijd erg naar haar zin! Pietenfeest was ook echt weer een feestje voor alle kids!!!!
Tony Medic zegt:
Datum: 07/04/2016

Hi Lara,
nice to see some pics from the tenniscamp. David and me enjoyed it and i hope we can do it again.

Greetings from Germany to you and every tennisplayer of these awsome days.
Dominik Emmerich zegt:
Datum: 07/04/2016

Hey Lara,
our trainingscamp was super fun. I enjoyed every single day of playing tennis. I got a lot of new impressions and I also met a lot of nice players.
At the end, it was a great weekend and i would do it again ! 😀
Amarant de Ligt zegt:
Datum: 07/04/2016

Hoooi Lara, ik vond het trainingsweekend erg leuk! Super veel geleerd van alles, en ook lekker getraind natuurlijk. Het waren drie gezellige en productieve dagen. Zeker benieuwd naar wat er nog komen gaat! Bedankt voor het leuke weekend.
Conny Verkade zegt:
Datum: 26/02/2016

Hoi Lara! De afgelopen maanden heb ik tennislessen bij jou gevolgd en ik heb inmiddels al heel veel geleerd. Elke keer weer bewonder ik je om je leuke, afwisselende en leerzame manier van lesgeven, je enthousiasme en om je positieve instelling. Dankjewel!
Joke Barendregt zegt:
Datum: 18/02/2016

Hoi Lara, wat een mooie website, je weet ons iedere week weer enthousiast te maken met je lessen die steeds weer anders zijn.
Het leuke is dat ik de ballen aan het net nu durft te pakken.
Willemien zegt:
Datum: 18/02/2016

Hoi Lara, mooie website! Ik geniet elke week van je tennisles! Vind het zo leuk, dat elke les weer anders is en je enthousiasme om ons het allemaal bij te brengen! En dan te bedenken dat ik 2 jaar geleden wilde stoppen met tennis! Maar nu toch weer plezier in tennis heb gekregen!
Stephan van Rijt zegt:
Datum: 17/10/2015

Ik wens je heel veel succes met je nieuwe website maar ga nu eerst lekker van je vakantie genieten.
Ilona zegt:
Datum: 08/04/2015

Bedankt voor het paasfeest afgelopen vrijdag! Steven vond het helemaal geweldig. Alles was weer prima verzorgd!

Groetjes ilona
Brenda zegt:
Datum: 07/04/2015

Vorig jaar begonnen met ‘Maak kennis met tennis’ bij Lara! Omdat er zo leuk/goed les gegeven word heb ik me gelijk ingeschreven voor de reguliere lessen. Lara,jij hebt me aangestoken met het tennisvirus… En dat op m’n 43ste
Dorine zegt:
Datum: 04/04/2015

Onze zoon krijgt nu al 2 seizoenen met veel plezier tennisles van Lara. Ze maakt de lessen altijd wisselend en energiek.
Wat wij erg fijn vinden is, dat Lara veel geduld heeft en goed kijkt welke benadering elk kind nodig heeft. Hierdoor blijven de lessen leuk en op hoog niveau. Op naar dit zomerseizoen!
Marlous zegt:
Datum: 07/12/2014

Lara, je bent de beste leraar tot nu toe! Ik hoop dat je nog heeeeeeel lang bij ons blijft! Leukste lessen ever!!
Valentina Col zegt:
Datum: 27/11/2014

I’m very happy that I have a friend Lara. She is a great person and I’m very proud of her. She reached in a short period of success in their work. I’d like to play with her tennis but I live in Turkey and it’s very far avay. 🙂 I hope soon see you sweet Lara!!!
Sjoerd zegt:
Datum: 05/10/2014

Hey Lara,

Jammer dat je geen les meer geeft op de Rhijenhof. Ik kan met veel plezier terug kijken op een aantal leuke seizoenen waarin je ons veel hebt geleerd. Daarnaast zorgde je altijd voor een goede sfeer binnen de groep.

Heel veel succes met je eigen tennisschool!
Sjoerd zegt:
Datum: 16/10/2015

Lieve Lara,

Sinds een jaar ben jij nu de “tennisjuf” van onze vereniging, TV De Molen te Nieuw-Beijerland.
Ik heb de afgelopen maanden met onwijs veel plezier jouw tennislessen gevolgd.
Ik ken je inmiddels aardig en ik kan wel zeggen dat jij sinds je bij onze vereniging begonnen bent, onwijs enthousiast en met veel positieve energie bezig bent geweest met je lessen, maar zeker ook met al je betrokkenheid met de vereniging en dan in het bijzonder onze jeugd. Ik heb je dan ook leren kennen als een hele aardige meid, die goed weet wat ze wil en die alles gebruikt om haar lessen interessant te maken en zeker ook goed weet hoe ze vooral de kids goed kan motiveren. Soms ben je wellicht wat overenthousiast, maar dat is natuurlijk veel beter dan als je ongeïnteresseerd op de baan zou staan 😉
Ik kan iedereen die nog niet lest bij jou of wellicht nog niet eens lid is van de gezelligste club van de Hoeksche Waard, dan ook van harte aanraden om eens contact met je op te nemen voor meer informatie.
Ik ben in ieder geval erg blij dat ik je ken nu en hoop in het zomerseizoen wellicht weer te kunnen lessen.

Liefs xxx Sjoerd
Claudia Brink zegt:
Datum: 26/03/2014

Hoi Lara,

Ik heb net je site zitten bekijken en het ziet er super mooi uit.
Natuurlijk vind ik het jammer dat je geen les meer geeft op IJsselmonde, want ik kwam iedere week met heel veel plezier naar de tennislessen toe. Je geeft op een hele leuke manier les en ik heb ontzettend veel van je geleerd!!
Ik wens je heel veel plezier en geluk met je eigen tennisschool, maar dat zal wel lukken. Je nieuwe leerlingen boffen maar met zo’n goede lerares!!
Stefan zegt:
Datum: 17/03/2014

Hé Lara,

Wat een gave stap die je maakt in je jonge carriere!
Mooi te zien dat je de passie wilt delen met andere.
Er zullen vast en zeker vele mensen les willen volgen bij een bijzondere meid zoals jij.
Ook weet ik zeker dat wie jij les gaat geven net zo talent vol en vooral met veel passie
het zal gaan vinden in het tenniswereldje.

Go for it!

Lieve groeten,

Stefan
Emma zegt:
Datum: 14/03/2014

Hey Laar!
Woow I’m impressed! Je eigen tennisschool! Super knap van je! je hebt er vast al zo veel tijd en energie in gestoken, but it will be so worth it! 😀
Heel veel plezier en super veel succes! En als ik in augustus weer even in Nederland ben kom ik wel even een balletje slaan! 😉
XXX
Dennis de Knijff zegt:
Datum: 07/03/2014

Lieve Lara,
Wat een mooie website. Ik heb Lara, haar vader en moeder in de zomer 2013 ontmoet. Wat meteen opviel, was hun gedrevenheid en passie voor de sport en met name voor tennis. Wat mij als docent Lichamelijk Opvoeding op middelbare school in Almere niet gek in de oren klinkt. Ik denk dat of je nou jong of oud, talent of minder ervaren in goede handen bent bij tennisschool LVT.

Via deze weg, wil ik Lara heel veel succes wensen.

Liefs,
Dennis
Ingrid zegt:
Datum: 03/03/2014

Mooie site! Met jouw passie wordt je tennisschool zeker een succes.
Annemarieke zegt:
Datum: 02/03/2014

Mooie site. En natuurlijk gaaf dat je voor jezelf bent begonnen. Wanneer krijgen we weer een clinic?
Vincent Ruter zegt:
Datum: 02/03/2014

Hoi Lara, wat een gave website zeg. Helemaal je eigen tennisschool met eigen logo. Heel erg goed van je. Ik vind het jammer dat het lessen bij jou is afgelopen, ik heb er altijd veel van geleerd en je hebt mij en Rene op een hoger level gebracht. Ik hoop dat je heel veel succes en geluk met je tennisschool zal hebben. Aan je uitstraling, techniek en professionaliteit zal het in ieder geval niet liggen. Heel veel succes en veel liefde binnen je tennisschool!
Moniek zegt:
Datum: 02/03/2014

Hee Lara,
Heel veel succes en geluk met je eigen tennisschool!
Knap van je!
Liefs Moniek
Birgitta Schonenberg zegt:
Datum: 28/02/2014

hoi Lara,

Heel veel succes met je eigen tennisschool. Ik ga je lessen zeker missen. Het wordt zeker een succes met je leuke afwisselende manier van lesgeven.
Amanda Hopmans zegt:
Datum: 28/02/2014

Hey Lara,

Erg mooie, leuke en overzichtelijke website.
Heel veel succes !
Marieke zegt:
Datum: 27/02/2014

Hoi lieve laar,

Heel erg veel succes met je eigen tennisschool. Dit gaat een super leuke uitdaging zijn, geniet er van om de leerlingen van alles bij te leren en maak vele mooie uren op de baan.

Liefs Marieke
Willemijn zegt:
Datum: 27/02/2014

Welkom op tv de molen!
Helen Titiheru zegt:
Datum: 27/02/2014

Toppertjuhhhhh!! Trots op je 🙂
Als dat geen succes wordt weet ik het niet meer. Maar nog belangrijker….dat je veel plezier zal blijven houden in je werk wat tevens je passie is. Ik blijf vanaf de zijlijn meekijken. Gaat vast lukken allemaal. Liefs en dikke knuf een oud collegaatje 😉 <3 xx
David De Koninck zegt:
Datum: 26/02/2014

Mooie site lara. Je gaat het goed doen. En ik denk dat er een Kim Clijsters uit de tennis school gaat komen. Top groeten uit het mooie Belgie.
Ps: Nadal zou u ook als dubbel partner willen ;-).
Asmae Isselmanm zegt:
Datum: 26/02/2014

Een hele mooie website, strak, overzichtelijk en leuk. Dat het maar een heel groot succes mag worden. Kan haast niet anders, want je bent een topper!!
Ron Zegwaart zegt:
Datum: 26/02/2014

Heel veel succes met je eigen tennisschool. Ik geloof echt dat het gaat lukken.
Monique Zuur zegt:
Datum: 26/02/2014

Hee Laartje,

Wat leuk dat je website nu online staat! En de website ziet er prachtig uit. Ik wil je erg veel succes wensen met je tennisschool. Je gaat het zeker maken meid!
Cor Hanenberg zegt:
Datum: 26/02/2014

Gefeliciteerd hoor Lara! Wordt vast een succes
Petra Nagtegaal zegt:
Datum: 26/02/2014

Hey Lara,Hele mooie site, ik zal je missen, veel van je geleerd.
Heel veel succes maar dat gaat jou zeker lukken,gr petra
Christine und Gunter Chriske zegt:
Datum: 26/02/2014

Hallo Lara, Das sieht sehr gut aus. Es macht bestimmt Spaß bei Dir zu trainieren. Veil Glück mit Deiner Tennisschule. Familie Chriske
Marjolijn zegt:
Datum: 26/02/2014

Zoooo dan…Echt top!
Heel veel succes met je tennisschool.
Rene Monster zegt:
Datum: 26/02/2014

Hoi Lara… daar is tie dan. Een hele mooie energieke website voor je eigen tennisschool.. Je site is precies wie jij bent. Ik wens je heel veel succes bij TV de Molen. Bedankt voor de afgelopen trainingsperiode bij TV Puttershoek, je hebt mij ongeloofelijk veel geleerd. Trainen bij jou was elke week toch een feestje, ook al werden we afgemat 🙂 Heel veel Liefde Voor Tennis , Ik ga je trainingen zwaar missen, succes daaaar Gr Rene 🙂
Carla knötschke zegt:
Datum: 26/02/2014

Prachtige site! Goed hoe jij je zo laat zien op alle vlakken!
Je hebt een mooie ontwikkeling doorgemaakt en dat levert nu op, een topper, een top tennistrainster, een topspeelster en een top vrouw!
Veel geluk met alles waar je je pijlen op gaat richten, hug Carla
May-Britt Aalbers zegt:
Datum: 26/02/2014

Mooie website hoor! Ziet er strak uit. Heel veel succes gewenst met de tennisschool. Groetjes May-Britt, uit het vroegere tenniscircuit:)
Evelyn zegt:
Datum: 26/02/2014

He Lara, heel veel succes met je eigen tennisschool!!! Gr. Evelyne
Bauke Mulder zegt:
Datum: 26/02/2014

Mooi site lieverd!
Het kan gewoon niet anders dan een succes worden.
Janina zegt:
Datum: 26/02/2014

Mooie website nichtje!
Good luck! Xxx
Laura Kromhout! zegt:
Datum: 26/02/2014

Wat een eer dat ik het eerste berichtje mag schrijven op jouw site! Wat ziet de site er mooi uit! Veel informatie maar leuk om te lezen! Ik hoop dat dat je veel succes hebt met je tennisschool, dat je veel kinderen mag gaan lesgeven en dat ze met veel plezier naar je lessen gaan! Dat moet helemaal goed komen want je bent een fantastische tennis juf! Heel veel succes lieve Laar! YouCanDoIt!
Instagram
Bel mij terug
Bel mij terug
Aaneen zoals 0612398765
Bezig met versturen
  • Das 1. LVT Kids Camp war ein voller Erfolg 👍🏻😎🎾 Eine buntgemischte Gruppe aus 
Kindern im Alter von 4 - 12 Jahren verbrachten bei tollem Wetter und guter Laune spannende und aktive Camptage auf der Anlage der Tennisabteilung der SKG Stockstadt. 
Ballspiele, Koordination und Tennis Technik standen auf dem Programm. 
Es wurde viel gespielt, gelacht und geschwitzt. 
Vielen Dank an die engagierten Trainerassistenten  @sassiliii_k @jonobarberr und Niklas. Toll, dass ihr dabei wart. 
Wir freuen uns auf das nächste Camp und laden alle neugierigen Kinder und Jugendliche zu einem Schnuppertraining der Tennisschool LVT ein. 
#tennis #sommercamps #tenniskids #ferien #stockstadtamrhein #morethantennis #fun #sommerferien #ferienspiele #bidibadu #playwild #tennispoint #tennispassion #ballspiele #welovetennis❤️🎾 #pfungstadt #druckhofpfungstadt
  • LVT Juniors on Tour: 
Die Tennis Europe Tour führte das Team von LVT zu Beginn der Sommerferien nach Holland. In Amsterdam und Meppel nahmen  die Nachwuchstalente an internationalen Turnieren teil und konnten erste Siege verbuchen. 
Nach der Rückkehr sieht das Trainerteam dem LVT Kids Camp (29.7.-2.8.) mit freudiger Erwartung entgegen und plant die Fortsetzung der Junior Tour im Spätsommer. 
#tenniseuropejuniortour
#BidiBadu #functionaltennis
#tennisstyle #tennispassion
#juniortennisplayers #juniorteamtennis
#amstelpark #mltc
#tenniscamp #tennisandfriends
  • LVT JUNIORS Summer Tour 2019 - Part 1

Der erste Auftritt der Nachwuchsspieler bei einem internationalen Turnier der Tennis Europe Serie in Rungstedt-Kyst (Dänemark) ist geglückt.

Mit den ersten TE Ranglistenpunkten im Gepäck tritt das Team von LVT die Heimreise an. 
Stolz, zufrieden und voller Vorfreude am das nächste Ziel bleibt die Stimmung positiv. 
#juniortennispros #tenniseuropejuniortour
#bidibadu #playwild
#babolat #tennisschoollvt
#tennispros #lovefortennis #tenniscoaches #functionaltennis #copenhagen🇩🇰 #denmark🇩🇰 #claytennis #tennismagazine #Teamwork
  • Zur Halbzeit der Medenspiele des Sommers 2019 folgen Impressionen der LVT Spieler und Teams😎💪🏻🎾 Danke an unseren Kooperationspartner @bidi_badu : 
Diesen Sommer stimmt der Team Spirit und durch die farbenfrohen Outfits bringen wir Woche für Woche gute Laune auf den Platz! 
#BidiBadu #teamtennis #tennisisbeautiful #tennisfreunde #stockstadtamrhein #tenniskidscoach #proudofourteam #tennisstyle #teamspirit

Follow LVT !